مطلب

از کجا بفهمیم از جانب یک نفر خاص بلاک شده‌ایم یا او اکانتش را حذف کرده؟

این امکان وجود دارد که بنا به دلایل مختلفی کسی مایل نباشد با شما گفتگو کند. در این صورت ممکن است شخص موردنظر شما را بلاک کند. پس از کجا بفهمیم بلاک شده‌ایم یا کسی اکانتش را حذف کرده است؟

اگر کسی شما را بلاک کرده باشد ۳ اتفاق خواهد افتاد:

۱- کسی که شما را بلاک می‌کند عکس پروفایلش برای شما حذف می‌شود و غیرقابل مشاهده خواهد شد.

۲- آخرین بازدید آن شخص از تلگرام به last seen is a long time ago تغییر پیدا خواهد کرد.

۳- در این حالت هر پیامی که به فرد ارسال کنید خوانده نمی‌شود. (اگر پیام خوانده شود باید ۲ تیک کنار هم قرار بگیرد.)

اما اگر شخصی اکانتش را حذف کرده باشد 4 اتفاق خواهد افتاد:

۱- عکس پروفایل شخص موردنظر حذف و غیر قابل مشاهده خواهد شد.

۲- نام فرد هرچه که باشد به Unknown تغییر پیدا خواهد کرد.

۳- آخرین بازدید شخص از تلگرام به last seen is a long time ago تغییر پیدا خواهد کرد.

۴- در این حالت هر پیامی که به شخص موردنظر ارسال کنید یک ساعت در کنار پیام نمایش داده خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *