no-img
اِمیلا - سلام کاربر مهمان. امروز جمعه ۹ اسفند ۱۳۹۸
ورود عضویت

ادامه مطلب

بروزرسانی؛
۱۰ بهمن ۱۳۹۸
حمایت از emila.ir
به زودی !
بستن
سلام علیکم
بروزرسانی؛ ۱۰ بهمن ۱۳۹۸
اشتراک گذاری
بستن
لینک کوتاه : https://emila.ir/?p=7118
34

حذف اکانت فیس بوک Facebook

شما می توانید به دو صورت اکانت خود را از دنیای فیس بوک حذف کنید. روش غیرفعال کردن در واقع روشی است که به شما این امکان را می دهد که به راحتی، اکانت و محتویات آن را دور از دسترس کاربران قرار دهید و هر بار که خواستید دوباره وارد آن شوید و اکانت را فعال کنید.

اگر قصد مهاجرت از فیس بوک به طور موقت دارید به شما deactive کردن را پیشنهاد می کنیم که روش آن به صورت زیر است:

1- به بخش تنظیمات فیس بوک خود بروید و گزینه Security را از سمت چپ کلیک کنید تا صفحه Security Settings باز شود. به انتهای آن دقت کنید:

2- روی گزینه ای که مشخص شده است و در کادر نارنجی قرار دارد کلیک کنید تا روند غیرفعال کردن فیس بوکتان را در دست گیرید.

3- بعد از این باید با یک پیام مواجه شوید که علت خارج شدن از فیس بوک را سوال می کند، یک علت را مشخص کنید و می توانید با کلیک بر گزینه confirm و بعد وارد کردن کلمه عبور خود اکانت خود را غیر فعال کنید. اما اگر واقعا فیس بوک را مفید نیافته اید می توانید به راحتی، کلیه محتوا و اکانت خود را حذف کنید.

تنظیمات محدودیت Timeline و تگ ها در facebook می تواند برای شما بسیار مفید باشد

اما فیس بوک توصیه می کند قبل از تصمیم به حذف کامل اکانت فیسبوک، یک کپی از اطلاعات وارد شده تان را در اختیار بگیرید. خود فیس بوک یک کپی از اطلاعاتتان را با دانلود کردن در اختیارتان قرار می دهد:

4- برای این کار بعد از دی اکتیو شدن وارد اکانت شوید و از بخش تنظیمات و گزینه download محتوایتان را دانلود کنید. و بعد اقدام به حذف کنید.

5- با کلیک بر روی کادر آبی می توانید وارد مرحله نهایی حذف اکانت خود شوید.

6- در این مرحله با وارد کردن پسورد و کلمه امنیتی ok را بزنید. بعد از ok زدن به شما هشداری داده می شود که اکانت شما غیر فعال شده است و تا 14 روز دیگر اگر اکانت را مجددا فعال نکنید حذف خواهد شد. بدین صورت اگر قصد بازگشت دارید فقط دو هفته فرصت دارید و در غیر اینصورت بعد از 14 روز به طور اتوماتیک اکانت شما حذف خواهد شد.

توجه کنید که بعد از حذف شدن به هیچ طریق اکانت و اطلاعات شما قابل بازیابی نخواهد بود.

فرم گزارش را به دقت تکمیل نمایید...
از همکاری شما پیشاپیش سپاسگذاریم