no-img
اِمیلا

حذف دائمی اکانت اینستاگرام

بروزرسانی؛
4 آوریل 2020
اینستاگرام

اگر تصمیم گرفته‌ اید که اینستاگرام را از زندگی روزمره خود حذف کنید (ضمنا به شما تبریک میگم) می‌توانید از امکان حذف دائمی یا دی اکتیو کردن موقتی اینستاگرام استفاده کنید. این امر که باید از طریق نسخه وب اینستاگرام صورت بگیرد به ۲ شکل در اختیار شما قرار خواهد گرفت. این دو حالت هر دو نتیجه یکسانی دارند و با استفاده از آن‌ها اکانت شما به همراه عکس‌ها، ویدیوها و کامنت‌هایتان به‌طور کامل از دنیای اینستاگرام ناپدید می‌شوند. تفاوت این است که در حالت حذف موقت (Deactive) می‌توانید هر زمان که دوست داشتید با ورود دوباره به اکانت، اکانت خود را مجدد فعال کنید. برای این امر بعد از ورود به سایت www.instagram.com و وارد شدن به اکانت خود، به لینک‌های زیر مراجعه کنید.

پیش از آغاز مراحل پاک کردن اکانت اینستاگرام چند نکته را در نظر داشته باشید:

  • پس از پاک کردن اکانت دسترسی به تمامی تصاویر، ویدئو‌ها، کامنتها، لایک‌ها، دوستان، پیام‌های دایرکت، دنبال‌کنندگان و دیگر اطلاعات شما و بازیابی دوباره اکانت غیرممکن خواهد بود حتی توسط اینستاگرام.
  • پس از حذف اکانت دیگر نه شما و نه هیچ کس دیگری قادر به ساخت اکانتی با‌‌ همان نام کاربری نخواهد بود. ضمنا دیگر نمی‌توانید با آدرس ایمیلی که برای ساخت این اکانت استفاده کرده‌اید اکانت دیگری بسازید. اگر قصد استفاده مجدد از‌‌ همان ایمیل را دراید در بخش Edit Profile در صفحه پروفایل خود نسبت به حذف و یا تغییر آن به یک ایمیل (حتی ایمیل غیرمعتبر) اقدام کنید.

مراحل دیلیت اکانت اینستاگرام

1- ابتدا به لینک زیر یعنی به وب سایت حذف اکانت اینستاگرام بروید:

https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/

2- بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود Log in را زده و وارد اکانت کاربری خود شوید:

3- سپس در قسمت، Why are you deleting your accountدلیل حذف اکانت اینستاگرام خود را انتخاب کنید. می توانید Something else را در این مرحله بزنید…

4- سپس در قسمت To continue , please re-enter your passwordرمز عبور اکانت اینستاگرام خود را دوباره وارد کنید. سپس Permanently delete my account را کلیک کنید.

5- سپس اینستاگرام دوباره از شما سوال می‌کند که آیا مطمئن هستید که می‌خواهید اکانت خود را پاک کنید که با تائید این کادر با پیغام زیر روبرو شده و اکانت شما برای همیشه پاک خواهد شد.

6- سپس پیامی جهت تایید حذف شدن اکانت فرستاده میشود که می گوید اکانت شما پاک شده است.

باید بدانید که پس از حذف اکانت، شخص دیگری نمی تواند صاحب آن اکانت (نام کاربری) شود. به زبان ساده تر شما پس از اینکه اکانت خود را حذف نمودید، شخص دیگری نمی تواند نام کاربری حذف شده را دوباره ثبت کند. با حذف اکانت تمامی اطلاعات شما از قبیل: تصاویر، ویدئوها، کامنت‌ها، لایک‌ها، دوستان، دنبال کنندگان و … به صورت کامل از روی دیتابیس اینستاگرام حذف خواهد شد و قابل بازیابی نخواهد بود. پس قبل از حذف اکانت از تصمیم خود مطمئن شوید.

لینک کوتاه : https://emila.ir/?p=267
سلام علیکم!
فرم گزارش را به دقت تکمیل نمایید...
از همکاری شما پیشاپیش سپاسگذاریم