no-img
اِمیلا

حذف پیام فرستاده شده در مسنجر فیس بوک

بروزرسانی؛
13 ژانویه 2020
فیسبوک

ممکن است این اتفاق برایتان پیش بیاید که بعد از ارسال مطلبی در فیسبوک پشیمان شده و قصد حذف آن پیام را داشته باشید … (نرم افزار پیام رسان فیسبوک در حال اضافه کردن این ویژگی به این مسنجر می باشد)

– مسنجر فیسبوک را اجرا کرده و وارد پنجره چت مربوطه شوید…

– پیام موردنظر را انتخاب کرده و بر روی آن بفشارید.

– با ظاهر شدن تب اختیارات بر روی گزینه “Remove” کلیک نمائید.

– دو گزینه نشان داده خوهد شد‌:

1. delete for everyone (پاک کردن پیام فرستاده شده برای (دیگران) هر کسی که پیام شما برایش ارسال شده)

2. delete for you (پاک کردن پیام فقط در پنجره چت خودتان)

نکته:

گزینه حذف پیام ارسال شده برای دیگران فقط تا 10 دقیقه فعال می باشد و بعد از‌ آن، این امر ممکن نیست…

لینک کوتاه : https://emila.ir/?p=16351
سلام علیکم!
3
فرم گزارش را به دقت تکمیل نمایید...
از همکاری شما پیشاپیش سپاسگذاریم